Leden 2010

Skrotená Hora-Brokeback Mountain

21. ledna 2010 v 13:42 | Ajuuu |  online


Corpse Bride (Mrtva Nevesta) (Burton

21. ledna 2010 v 13:40 | Ajuuu |  online


21.1

21. ledna 2010 v 13:34 | Ajuuu |  diary
ok ok prišla som od kožnejno nič nové,iba som nemohla ísť doktorke lebo "maú plno". jak keby som nebola objednanáale kašlať to. Takže do Kalnice asi idem a som nenormálne šťastná síce chcú zobrať trávu čo ja zásadne nesúhlasím ale sranda bude. to som si istá. kks ide nás asi dvadsať takže sa že waaa teším. a na piatok tiež. tam nás ide síce pomenej asi 12 ale tak postačí. ako každý sa chce najebať ale ja nwm. zase keď tam bude 12 ludí z 12 piť, myslíte že si nedám? o tom dosť pochybujem

JO

20. ledna 2010 v 19:59 | Ajuuu |  diary
vyzerá to aj na piatok aj nedelu

18.1.

18. ledna 2010 v 16:20 | Ajuuu |  diary
no,žujem žuvačku(presne takto) a riešim všetky pre a proti čo sa týka piatkového "ideme sa najebať" a nedelnej lyžovačky. teda piatok bych mohla spať u Tamary takže doma by nemuseli nič zistiť a Jasná,no to neviem,lebo ked poviem,že ide Tamara,BArbora,Zuzka,Kubo,Robo,MArtin,Maťo,Peťo,Aďo,Samo tak neviem neviem ale možno to dopadne tak ako obyčajne,že nič nebude.organizácia na GĽŠ ale ved by mohla byť sranda,lenže lendemain by sa išlo do školy to by bolo zlé.

LVVK V.BA+1.E

17. ledna 2010 v 10:52 | Ajuuu |  diary
jak som písala že sa neteším tak taká šťastná som tam bola Emoticône RP 048 ludia úplne geniálny nové známosti,nové hlášky... ale jediné čo bolo,tak že nám nechcela dať chlast sme sa pekne deviati zložili po eure na nejakú litrovku. no potom blaváci povedali(iný lyžiarsky) ž eza to chcú 18 ,lebo to majú pre kamaráta na narodky,taqk že nám to inak nedajú. chapete??? na lyžiarskom sme nemali chlast! strašné. ale možno sa pojde osláviť vysvedčko tak možno no a čo no. mládí

Lyžiarsky

9. ledna 2010 v 16:17 | Ajuuu |  diary
Lyžarák

Lyžovanie ma baví,v podstate nuda nebude,hoci ako vždy, s 1.E sa nezpznámim nejak poriadne. Niiektorí z nich poznajú skupinu ľudí z našej triedy,ktorú vôbec nemám rada . takže nejaké nové priateľstvá nečakámEmoticône RP 045

directed by Tim Burton

9. ledna 2010 v 15:11 | Ajuuu |  films

Réžia
Dark Shadows (2010)
Alica v krajine zázrakov (2010)
Alice in Wonderland

Jake Gyllenhaal Filmografia

9. ledna 2010 v 15:10 | Ajuuu |  films
Untitled Moon Project (2010)
Prince of Persia: The Sands of Time (2010)75% 75%Prince Dastan
Nailed (2009)

johnny Depp Filmografia

9. ledna 2010 v 15:09 | Ajuuu |  films
Dark Shadows (2010)Barnabas Collins (rumored)
Verejní nepriatelia (2009)
Public Enemies
87% 87%John Dillinger
Shantaram (2009)Lindsay
Imaginarium Dr. Parnassa (2009)
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Heath Ledger Filmografia

9. ledna 2010 v 15:08 | Ajuuu |  films
Imaginarium Dr. Parnassa (2009)
The Imaginarium of Doctor Parnassus
100% 100%Tony
Temný rytier (2008)
The Dark Knight

Tim Burton

9. ledna 2010 v 15:07 | Ajuuu |  films
Výška: 182 cm

Johnny Depp

9. ledna 2010 v 15:04 | Ajuuu |  films

Povolání: Herec
Věk: 46
Datum narození: 9. 06. 1963
Místo narození: Owensboro, Kentucky, USA
Znamení: Blíženci aktuální horoskop »
Výška: 177 cm

Jake Gyllenhaal

9. ledna 2010 v 15:01 | Ajuuu |  films
Povolání: Herec
Věk: 29
Datum narození: 19. 12. 1980
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení: Střelec
Výška:183 cm

ja z 8.1

9. ledna 2010 v 8:56 | Ajuuu |  photos