films

directed by Tim Burton

9. ledna 2010 v 15:11 | Ajuuu

Réžia
Dark Shadows (2010)
Alica v krajine zázrakov (2010)
Alice in Wonderland

Jake Gyllenhaal Filmografia

9. ledna 2010 v 15:10 | Ajuuu
Untitled Moon Project (2010)
Prince of Persia: The Sands of Time (2010)75% 75%Prince Dastan
Nailed (2009)

johnny Depp Filmografia

9. ledna 2010 v 15:09 | Ajuuu
Dark Shadows (2010)Barnabas Collins (rumored)
Verejní nepriatelia (2009)
Public Enemies
87% 87%John Dillinger
Shantaram (2009)Lindsay
Imaginarium Dr. Parnassa (2009)
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Heath Ledger Filmografia

9. ledna 2010 v 15:08 | Ajuuu
Imaginarium Dr. Parnassa (2009)
The Imaginarium of Doctor Parnassus
100% 100%Tony
Temný rytier (2008)
The Dark Knight

Tim Burton

9. ledna 2010 v 15:07 | Ajuuu
Výška: 182 cm

Johnny Depp

9. ledna 2010 v 15:04 | Ajuuu

Povolání: Herec
Věk: 46
Datum narození: 9. 06. 1963
Místo narození: Owensboro, Kentucky, USA
Znamení: Blíženci aktuální horoskop »
Výška: 177 cm

Jake Gyllenhaal

9. ledna 2010 v 15:01 | Ajuuu
Povolání: Herec
Věk: 29
Datum narození: 19. 12. 1980
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení: Střelec
Výška:183 cm

Heath Ledger

7. ledna 2010 v 10:18 | Ajuuu
Povolání: Herec,
Datum narození: 4. 04. 1979
Datum úmrtí: 22.1.2008
Místo narození: Perth, Austrálie
Místo úmrtí: New York City, New York, USA
Znamení: Beran
Výška: 185 cm






 
 

Reklama